Nutriční hodnoty (Vepřové vařené maso v pikantní pastě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 508 kJ / 2 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 298,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,03 g |
Tuky | 156,52 g |
– nasycené | 40,23 g |
– nenasycené | 74,72 g |
–– mononenasycené | 58,14 g |
–– polynenasycené | 16,58 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 7,43 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 28,80 g |
– cukry | 5,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového plecka, laloku, krkovičky nebo kýty....kdo co má rád | Vepřová krkovice | 1500 g |
4 PL 4 PL sladké červené paprik | Paprika bílá čerstvá | 60 g |
2 PL 2 PL Podravky | Kořenící směs sypká | 30 g |
1 1 hlava prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
kořenová zelenina do vývaru | Mrkev čerstvá | |
celý pepř a nové koření do vývar | Nové koření | |
1 PL 1 PL feferon pasty | Paprika pálivá |