Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové vařené maso v pikantní pastě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 508 kJ /
2 751 kcal
Bílkoviny304,53 g
– z toho živočišné bílkoviny298,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky156,52 g
– nasycené40,23 g
– nenasycené74,72 g
–– mononenasycené58,14 g
–– polynenasycené16,58 g
––– omega 31,05 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 7,43 g
Sůl18,00 g
Sacharidy28,80 g
– cukry5,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřového plecka, laloku, krkovičky nebo kýty....kdo co má rád Vepřová krkovice 1500 g
4 PL 4 PL sladké červené paprik Paprika bílá čerstvá 60 g
2 PL 2 PL Podravky Kořenící směs sypká 30 g
1 1 hlava prolisovaného česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl, pepř Pepř černý
kořenová zelenina do vývaru Mrkev čerstvá
celý pepř a nové koření do vývar Nové koření
1 PL 1 PL feferon pasty Paprika pálivá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.