Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibuli a jablíčku s celerovo- bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 44,08 g |
– nasycené | 17,30 g |
– nenasycené | 20,86 g |
–– mononenasycené | 15,69 g |
–– polynenasycené | 5,17 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 2,01 g |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 83,57 g |
– cukry | 23,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 střední jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 plátek 1 plátek citronu | Citrón čerstvý | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
50 ml 50 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 50 ml |
50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská |