Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibuli a jablíčku s celerovo- bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 106 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny77,81 g
– z toho živočišné bílkoviny67,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,83 g
Tuky44,08 g
– nasycené17,30 g
– nenasycené20,86 g
–– mononenasycené15,69 g
–– polynenasycené5,17 g
––– omega 30,11 g
Vláknina21,45 g
Cholesterol 2,01 g
Sodík 452 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy83,57 g
– cukry23,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 střední jablko Jablko čerstvé 150 g
1 plátek 1 plátek citronu Citrón čerstvý
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
50 ml 50 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 50 ml
50 ml 50 ml koňaku Brandy 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
máslo Máslo kravské
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.