Nutriční hodnoty (Gurmánské zapečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 921 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 43,29 g |
– nasycené | 22,72 g |
– nenasycené | 14,98 g |
–– mononenasycené | 12,64 g |
–– polynenasycené | 2,34 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,45 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 79,00 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 ks 8 ks brambor | Brambor zimní | 400 g |
olivový olej dle potřeby | Olej olivový | |
1 1 menší uzený kříž ( kupuji u Zemana vedle Penny) | ||
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
10 dkg 10 dkg goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
několik několik lístků libečku | Libeček čerstvý | |
3 větvičky 3 větvičky petrželky | Petržel nať čerstvá | |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 smetanu 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená špičatá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
15 ks 15 ks černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
2 stvoly 2 stvoly řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
hrst hrst tenkých zelených fazolových lusků nebo zelený hrášek | Fazolky čerstvé | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |