Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 353 kJ /
4 865 kcal
Bílkoviny84,26 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,08 g
Tuky207,39 g
– nasycené19,42 g
– nenasycené168,83 g
–– mononenasycené88,41 g
–– polynenasycené80,42 g
––– omega 317,80 g
Vláknina22,32 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 330 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy654,09 g
– cukry273,87 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžičky 2 lžičky kakaa Kakao prášek 6 g
marmeláda Marmeláda jahodová
čokoládová poleva Čokoládová poleva
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.