Nutriční hodnoty (Hrnková buchta s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 353 kJ / 4 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,08 g |
Tuky | 207,39 g |
– nasycené | 19,42 g |
– nenasycené | 168,83 g |
–– mononenasycené | 88,41 g |
–– polynenasycené | 80,42 g |
––– omega 3 | 17,80 g |
Vláknina | 22,32 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 654,09 g |
– cukry | 273,87 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžičky 2 lžičky kakaa | Kakao prášek | 6 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |