Nutriční hodnoty (DIA-Saláty z rybího filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 843 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,62 g |
Tuky | 86,60 g |
– nasycené | 8,61 g |
– nenasycené | 72,14 g |
–– mononenasycené | 37,22 g |
–– polynenasycené | 34,92 g |
––– omega 3 | 4,51 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 759 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 12,04 g |
– cukry | 7,75 g |
––– laktóza | 1,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g rybího filé | Treska filet | 200 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
100 g 100 g jarní zeleniny (mrkev, brukev, hrášek) | Mrkev čerstvá | 100 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
50 g 50 g majonézy | Majonéza | 50 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 22.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce přírodního bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kolečko citrónu | Citrón čerstvý | |
200 g 200 g rybího filé | Treska filet | 200 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
1 1 červená a 1 zelená paprika (100 g) | Paprika zelená čerstvá | |
kelímek kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |