Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na fenyklu a kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 595 kJ /
381 kcal
Bílkoviny10,38 g
– z toho živočišné bílkoviny5,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky21,62 g
– nasycené13,40 g
– nenasycené6,99 g
–– mononenasycené5,80 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,23 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy28,55 g
– cukry22,25 g
––– laktóza6,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce kuřecího masa Kuře prso
1 1 čerstvý fenykl Fenykl hlíza
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
150 ml 150 ml vývaru (vody) Vývar hovězí 150 ml
150 -200 ml 150 -200 ml smetany nebo kokosového mléka Smetana kravská sladká 12% 175 ml
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
špetka špetka mletého koriandru Koriandr list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
k podávání zelená nať cibulky nebo koriandr Petržel nať čerstvá
chilli paprička Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.