Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česnekové opékané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 132 kJ /
749 kcal
Bílkoviny20,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,26 g
Tuky23,61 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené20,33 g
–– mononenasycené13,93 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 31,80 g
Vláknina48,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy107,55 g
– cukry14,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
brambory vařené ve slupce Brambor zimní
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
asi 4 asi 4 středně velké stroužky česneku (i víc) Česnek čerstvý 280 g
asi 1 PL asi 1 PL hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.