Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papriková omáčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 566 kJ /
2 047 kcal
Bílkoviny196,07 g
– z toho živočišné bílkoviny185,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,50 g
Tuky93,74 g
– nasycené41,72 g
– nenasycené44,89 g
–– mononenasycené30,94 g
–– polynenasycené13,95 g
––– omega 30,96 g
Vláknina18,31 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 513 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy97,67 g
– cukry6,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
800 g 800 g kýty Vepřová kýta 800 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce provensálského koření Provensálské koření 15 g
3 lžíce 3 lžíce koření gyros Provensálské koření 45 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
půl skleničky skleničky sterilované červené papriky (proužky) Paprika červená sterilovaná
2,5 litru 2,5 litru vepřového vývaru Vývar vepřový 2500 ml
4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 49.5 g
voda Voda
rýže nebo těstoviny nebo houskový knedlík (dle chuti) Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.