Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové "osso buco" na čínský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie13 388 kJ /
3 200 kcal
Bílkoviny178,31 g
– z toho živočišné bílkoviny170,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,31 g
Tuky250,99 g
– nasycené70,27 g
– nenasycené180,48 g
–– mononenasycené130,23 g
–– polynenasycené50,25 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,24 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 5,53 g
Sůl12,60 g
Sacharidy55,13 g
– cukry33,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového kolena osobuko (prodávají v Tescu nasekané na porce) Vepřové koleno bez kosti 1000 g
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku baby karotek (měla jsem mražené) nebo 2 mrkve na kostičky Mrkev čerstvá
1 kl 1 kl sušeného zázvoru nebo 1 pl nastrouhaného čerstvého Zázvor sušený 5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
1/4 kl 1/4 kl sušených chilli vloček (nebo čerstvou chilli papričku) Chilli paprička sušená 1.25 g
1 pl 1 pl medu Med nepasterovaný 36 g
6 pl 6 pl sojové omáčky (já dala tmavou) Sójová omáčka Tamari 90 ml
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat v rajčatové šťávě Dužina červeného rajčete čerstvá
sůl, pepř Pepř černý
1 pl 1 pl rýžového octa Ocet rýžový 15 ml
podle potřeby 1 kl solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.