Nutriční hodnoty (Vepřové "osso buco" na čínský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 13 388 kJ / 3 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 178,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,31 g |
Tuky | 250,99 g |
– nasycené | 70,27 g |
– nenasycené | 180,48 g |
–– mononenasycené | 130,23 g |
–– polynenasycené | 50,25 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,24 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 5,53 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 55,13 g |
– cukry | 33,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového kolena osobuko (prodávají v Tescu nasekané na porce) | Vepřové koleno bez kosti | 1000 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku baby karotek (měla jsem mražené) nebo 2 mrkve na kostičky | Mrkev čerstvá | |
1 kl 1 kl sušeného zázvoru nebo 1 pl nastrouhaného čerstvého | Zázvor sušený | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
1/4 kl 1/4 kl sušených chilli vloček (nebo čerstvou chilli papričku) | Chilli paprička sušená | 1.25 g |
1 pl 1 pl medu | Med nepasterovaný | 36 g |
6 pl 6 pl sojové omáčky (já dala tmavou) | Sójová omáčka Tamari | 90 ml |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat v rajčatové šťávě | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1 pl 1 pl rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
podle potřeby 1 kl solamylu | Bramborový škrob |