Nutriční hodnoty ("Francouzský" kuřecí pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 074 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 70,36 g |
– nasycené | 29,64 g |
– nenasycené | 36,49 g |
–– mononenasycené | 20,34 g |
–– polynenasycené | 16,15 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 10,22 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 34,80 g |
– cukry | 23,66 g |
––– laktóza | 16,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
200 g 200 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany 16% | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
1-2 1-2 cibule (dle velikosti) | Cibule čerstvá | 105 g |
máslo (nebo olej) | Máslo kravské | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
čerstvé bylinky (dle libosti, vaše oblíbené) | Petržel nať čerstvá | |
brambory | Brambor zimní |