Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Francouzský" kuřecí pekáček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 074 kJ /
1 452 kcal
Bílkoviny168,05 g
– z toho živočišné bílkoviny164,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,75 g
Tuky70,36 g
– nasycené29,64 g
– nenasycené36,49 g
–– mononenasycené20,34 g
–– polynenasycené16,15 g
––– omega 31,45 g
Vláknina10,22 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 2,57 g
Sůl6,40 g
Sacharidy34,80 g
– cukry23,66 g
––– laktóza16,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
200 g 200 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany 16% Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
1-2 1-2 cibule (dle velikosti) Cibule čerstvá 105 g
máslo (nebo olej) Máslo kravské
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
čerstvé bylinky (dle libosti, vaše oblíbené) Petržel nať čerstvá
brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.