Nutriční hodnoty (Hovězí polévka s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 430 kJ / 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,95 g |
Tuky | 40,70 g |
– nasycené | 10,14 g |
– nenasycené | 21,18 g |
–– mononenasycené | 16,89 g |
–– polynenasycené | 4,29 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 11,72 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 17,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího žebra | Hovězí žebra | 400 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 střední kořenová petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
12 cm 12 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 keříková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
polévkové perly (viz obrázek) | Margarín |