Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí polévka s rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 430 kJ /
581 kcal
Bílkoviny24,95 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,95 g
Tuky40,70 g
– nasycené10,14 g
– nenasycené21,18 g
–– mononenasycené16,89 g
–– polynenasycené4,29 g
––– omega 30,16 g
Vláknina11,72 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy24,00 g
– cukry17,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího žebra Hovězí žebra 400 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 střední kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
12 cm 12 cm pórku Pórek čerstvý
2 2 keříková rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
olivový olej Olej olivový
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
petrželka Petržel nať čerstvá
polévkové perly (viz obrázek) Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.