Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice podle Ondřeje Slaniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 788 kJ /
2 339 kcal
Bílkoviny343,15 g
– z toho živočišné bílkoviny337,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky84,78 g
– nasycené48,88 g
– nenasycené31,85 g
–– mononenasycené25,17 g
–– polynenasycené6,68 g
––– omega 33,37 g
Vláknina10,02 g
Cholesterol 970 mg
Sodík 881 mg
Sůl2,16 g
Sacharidy48,31 g
– cukry20,15 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks kuřecích prsou Kuře prso 1400 g
3 lžíce 3 lžíce papriky Paprika bílá čerstvá 45 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 litr 1 litr kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
200 ml 200 ml 33% smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
(lze nahradit olejem nebo bezlaktózovým máslem) Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.