Nutriční hodnoty (Kuře na paprice podle Ondřeje Slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 788 kJ / 2 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 337,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 84,78 g |
– nasycené | 48,88 g |
– nenasycené | 31,85 g |
–– mononenasycené | 25,17 g |
–– polynenasycené | 6,68 g |
––– omega 3 | 3,37 g |
Vláknina | 10,02 g |
Cholesterol | 970 mg |
Sodík | 881 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 48,31 g |
– cukry | 20,15 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
3 lžíce 3 lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | 45 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 litr 1 litr kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
200 ml 200 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
(lze nahradit olejem nebo bezlaktózovým máslem) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |