Nutriční hodnoty (Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 255 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,22 g |
Tuky | 82,87 g |
– nasycené | 53,21 g |
– nenasycené | 28,23 g |
–– mononenasycené | 26,14 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 21,78 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 78,10 g |
– cukry | 13,34 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
4 cl 4 cl koňaku Hennessy | Brandy | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g chřestu | Chřest zelený čerstvý | 200 g |
400 g 400 g brambor na pyré | Brambor zimní | 400 g |
12 12 výhonků bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská |