Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje Slaniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 255 kJ /
1 256 kcal
Bílkoviny13,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,22 g
Tuky82,87 g
– nasycené53,21 g
– nenasycené28,23 g
–– mononenasycené26,14 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 30,36 g
Vláknina21,78 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy78,10 g
– cukry13,34 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kachní prsa Kachna prso s kůží
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
4 cl 4 cl koňaku Hennessy Brandy 40 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g chřestu Chřest zelený čerstvý 200 g
400 g 400 g brambor na pyré Brambor zimní 400 g
12 12 výhonků bílého chřestu Chřest bílý čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
200 g 200 g cukety Cuketa čerstvá 200 g
600 ml 600 ml vody Voda 600 ml
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.