Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec v pikantní zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 096 kJ /
1 457 kcal
Bílkoviny144,43 g
– z toho živočišné bílkoviny129,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,08 g
Tuky33,15 g
– nasycené7,97 g
– nenasycené17,33 g
–– mononenasycené13,35 g
–– polynenasycené3,97 g
––– omega 30,29 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 396 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy129,30 g
– cukry114,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60-70 dkg 60-70 dkg vepř. plecka Vepřová plec 650 g
olivový olej Olej olivový
6 6 špičatých červených paprik Paprika červená čerstvá 900 g
6 stonků 6 stonků řapíkatého celeru (zbavených vláken) Celer řapíkatý
2 2 karotky Mrkev čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 větší rajská jablka Jablko čerstvé 600 g
brambory jako příloha Brambor zimní
kmín Kmín
větvička větvička libečku Libeček čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření
koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
nasekaná pažitka a petržel na ozdobu Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.