Nutriční hodnoty (Vepřová plec v pikantní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,08 g |
Tuky | 33,15 g |
– nasycené | 7,97 g |
– nenasycené | 17,33 g |
–– mononenasycené | 13,35 g |
–– polynenasycené | 3,97 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 129,30 g |
– cukry | 114,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60-70 dkg 60-70 dkg vepř. plecka | Vepřová plec | 650 g |
olivový olej | Olej olivový | |
6 6 špičatých červených paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
6 stonků 6 stonků řapíkatého celeru (zbavených vláken) | Celer řapíkatý | |
2 2 karotky | Mrkev čerstvá | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 větší rajská jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
brambory jako příloha | Brambor zimní | |
kmín | Kmín | |
větvička větvička libečku | Libeček čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
nasekaná pažitka a petržel na ozdobu | Petržel kořenová čerstvá |