Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-jogurtová zmrzlina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 423 kJ /
818 kcal
Bílkoviny16,93 g
– z toho živočišné bílkoviny15,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky34,37 g
– nasycené22,01 g
– nenasycené10,53 g
–– mononenasycené8,71 g
–– polynenasycené1,82 g
––– omega 30,38 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 125 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy106,33 g
– cukry104,33 g
––– laktóza14,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hrubě strouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
100 g 100 g vody Voda 100 ml
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
250 g 250 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 250 ml
100 g 100 g smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.