Nutriční hodnoty (Jablečno-jogurtová zmrzlina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 423 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 34,37 g |
– nasycené | 22,01 g |
– nenasycené | 10,53 g |
–– mononenasycené | 8,71 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 106,33 g |
– cukry | 104,33 g |
––– laktóza | 14,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hrubě strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
250 g 250 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
100 g 100 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |