Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s ančovičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 833 kJ /
438 kcal
Bílkoviny4,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky27,74 g
– nasycené3,79 g
– nenasycené23,75 g
–– mononenasycené19,73 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy39,76 g
– cukry16,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 větších rajčat Rajče červené čerstvé 330 g
menší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
červená cibule Cibule červená čerstvá
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku Česnek čerstvý 10.5 g
4-5 4-5 ančoviček Ančovičky v oleji
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
2 lžíce 2 lžíce octu balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
špetka špetka cukru a chilli Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
natrhané lístky lístky bazalky Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.