Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 27,74 g |
– nasycené | 3,79 g |
– nenasycené | 23,75 g |
–– mononenasycené | 19,73 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 39,76 g |
– cukry | 16,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 330 g |
menší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
4-5 4-5 ančoviček | Ančovičky v oleji | |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce octu balsamico | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 27.5 ml |
špetka špetka cukru a chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
natrhané lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá |