Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s kuřecími játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 461 kJ /
1 305 kcal
Bílkoviny90,60 g
– z toho živočišné bílkoviny85,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,55 g
Tuky76,56 g
– nasycené34,42 g
– nenasycené36,62 g
–– mononenasycené28,67 g
–– polynenasycené7,96 g
––– omega 30,51 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 1,54 g
Sůl4,00 g
Sacharidy60,70 g
– cukry2,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jater Játra vepřová 400 g
4-5 4-5 brambor Brambor zimní 225 g
velká cibule Cibule čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
70 g 70 g slaniny Špek 70 g
plná lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
plná lžíce lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
cca 1 l 1 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové
sušené chilli Chilli paprička mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.