Nutriční hodnoty (Bramborový guláš s kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 461 kJ / 1 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,55 g |
Tuky | 76,56 g |
– nasycené | 34,42 g |
– nenasycené | 36,62 g |
–– mononenasycené | 28,67 g |
–– polynenasycené | 7,96 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 60,70 g |
– cukry | 2,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jater | Játra vepřová | 400 g |
4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
70 g 70 g slaniny | Špek | 70 g |
plná lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
plná lžíce lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
cca 1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sušené chilli | Chilli paprička mletá |