Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaná kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 231 kJ /
772 kcal
Bílkoviny12,88 g
– z toho živočišné bílkoviny12,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky77,56 g
– nasycené45,82 g
– nenasycené27,50 g
–– mononenasycené22,80 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,63 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 159 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy5,70 g
– cukry5,00 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapusta (případně růžičková kapusta) Kapusta hlávková čerstvá
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
případně vegeta Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.