Nutriční hodnoty (Zapékaná kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 231 kJ / 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 77,56 g |
– nasycené | 45,82 g |
– nenasycené | 27,50 g |
–– mononenasycené | 22,80 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kapusta (případně růžičková kapusta) | Kapusta hlávková čerstvá | |
200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
případně vegeta | Kořenící směs sypká |