Nutriční hodnoty (Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 547 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 18,34 g |
– nasycené | 8,44 g |
– nenasycené | 7,28 g |
–– mononenasycené | 6,02 g |
–– polynenasycené | 1,26 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 33,63 g |
– cukry | 7,13 g |
––– laktóza | 4,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 kusů 8 kusů kuřecích kůží ze stehen | Kuřecí kůže | |
1 1 bílý rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
3 lžíce 3 lžíce mletého masa | Vepřový ořez | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
celý kmín | Kmín |