Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rohlíkovo-masová nádivka pečená v kuřecích kůžích)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 547 kJ /
370 kcal
Bílkoviny16,45 g
– z toho živočišné bílkoviny12,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,30 g
Tuky18,34 g
– nasycené8,44 g
– nenasycené7,28 g
–– mononenasycené6,02 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,14 g
Vláknina2,15 g
Cholesterol 291 mg
Sodík 451 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy33,63 g
– cukry7,13 g
––– laktóza4,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 kusů 8 kusů kuřecích kůží ze stehen Kuřecí kůže
1 1 bílý rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
3 lžíce 3 lžíce mletého masa Vepřový ořez
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření
celý kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.