Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrý zeleninový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 684 kJ /
2 315 kcal
Bílkoviny44,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,00 g
Tuky9,40 g
– nasycené2,10 g
– nenasycené5,40 g
–– mononenasycené2,30 g
–– polynenasycené3,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina107,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,31 g
Sůl50,00 g
Sacharidy480,00 g
– cukry427,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg paprik (měla jsem míchané) Paprika bílá čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg salátových okurek Okurka salátová čerstvá 1000 g
olej Olej řepkový
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
250 ml 250 ml octa Ocet lihový 250 ml
250 g 250 g cukru krystal Cukr bílý 250 g
50 g 50 g soli Sůl mořská 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.