Nutriční hodnoty (Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 364 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,22 g |
Tuky | 0,93 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,70 g |
– cukry | 6,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g filetů candáta (případně siven, pstruh) | Candát filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 stroužek 1 stroužek rozetřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
kousek kousek másla (olej) | Máslo kravské | |
300 g 300 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |