Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát se šťouchaným bramborem s brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 364 kJ /
326 kcal
Bílkoviny15,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,22 g
Tuky0,93 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,70 g
– cukry6,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g filetů candáta (případně siven, pstruh) Candát filet
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 stroužek 1 stroužek rozetřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
kousek kousek másla (olej) Máslo kravské
300 g 300 g oloupaných brambor Brambor zimní 300 g
200 g 200 g brokolice Brokolice čerstvá 200 g
sůl Sůl mořská
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.