Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 344 kJ /
1 038 kcal
Bílkoviny64,56 g
– z toho živočišné bílkoviny55,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,43 g
Tuky62,25 g
– nasycené35,99 g
– nenasycené23,08 g
–– mononenasycené18,18 g
–– polynenasycené4,90 g
––– omega 30,71 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,69 g
Sacharidy49,40 g
– cukry13,78 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-250 g 200-250 g uzeného masa Vepřová plec uzená 225 g
3 3 velké brambory (nebo 5 středních) Brambor zimní 150 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru (odvláknit) Celer řapíkatý
5 cm 5 cm pórku na půlkolečka Pórek čerstvý
1/2 1/2 kedlubnu Kedluben čerstvý 90 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle vaší chuti i více) Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst majoránky rozemnout Majoránka sušená
1 větvička 1 větvička libečku Libeček čerstvý
1 svazek 1 svazek petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
1,5 l 1,5 l vývaru (nebo vody s 2 kostkami zeleninového bujonu) Vývar masový 1500 ml
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.