Nutriční hodnoty (Hovězí na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 84,22 g |
– nasycené | 41,07 g |
– nenasycené | 42,10 g |
–– mononenasycené | 36,04 g |
–– polynenasycené | 6,06 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 17,40 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Hovězí přední | Hovězí plec | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
asi 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
kostka kostka vývaru | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská |