Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 093 kJ /
978 kcal
Bílkoviny5,18 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky84,22 g
– nasycené41,07 g
– nenasycené42,10 g
–– mononenasycené36,04 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,30 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,35 g
Sacharidy17,40 g
– cukry8,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Hovězí přední Hovězí plec
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
asi 10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
jalovec Jalovec sušený
tymián Tymián sušený
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
kostka kostka vývaru Vývar hovězí
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.