Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kuřecí stehna v hořčičné marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 393 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny9,71 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,51 g
Tuky150,57 g
– nasycené49,47 g
– nenasycené95,42 g
–– mononenasycené70,58 g
–– polynenasycené24,84 g
––– omega 36,91 g
Vláknina7,68 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,55 g
Sacharidy91,73 g
– cukry62,41 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 kuřecích stehen Kuře stehno s kůží
3 PL 3 PL celozrnné hořčice (dala jsem francouzskou) Hořčice kremžská
3 PL 3 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 45 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 ČL 1/2 ČL soli (podle potřeby můžeme přidat víc) Sůl mořská 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 PL 1 PL vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
brambory Brambor zimní
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
6 PL 6 PL oleje Olej řepkový 66 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.