Nutriční hodnoty (Bramborový salát s kotletovým řízkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 999 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,86 g |
Tuky | 74,64 g |
– nasycené | 13,75 g |
– nenasycené | 46,10 g |
–– mononenasycené | 22,18 g |
–– polynenasycené | 23,93 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 70,93 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
3 3 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 PL 3 PL majolky (použila jsem Hellmans light) | Majonéza | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
koriandr | Koriandr semena | |
4 4 kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
solamyl | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
bezlepková kukuřičná strouhanka | Strouhanka kukuřičná | |
olej | Olej řepkový |