Nutriční hodnoty (Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 746 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 40,40 g |
– nasycené | 24,12 g |
– nenasycené | 16,16 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 10,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 88,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vinné klobásy | Klobása vinná | 200 g |
400 g 400 g nových brambor | Brambor raný | 400 g |
špetka špetka kurkumy a uzené papriky | Paprika uzená | |
strouhaný čedar podle každého | Čedar | |
4 plátky 4 plátky uzené slaniny | Špek | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
sůl, drcený kmín | Kmín mletý | |
bazalka a tymián | Bazalka čerstvá |