Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 746 kJ /
895 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky40,40 g
– nasycené24,12 g
– nenasycené16,16 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené10,16 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,40 g
Sacharidy88,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vinné klobásy Klobása vinná 200 g
400 g 400 g nových brambor Brambor raný 400 g
špetka špetka kurkumy a uzené papriky Paprika uzená
strouhaný čedar podle každého Čedar
4 plátky 4 plátky uzené slaniny Špek
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
sůl, drcený kmín Kmín mletý
bazalka a tymián Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.