Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový cibulový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 829 kJ /
3 066 kcal
Bílkoviny115,66 g
– z toho živočišné bílkoviny105,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,05 g
Tuky235,85 g
– nasycené129,21 g
– nenasycené97,00 g
–– mononenasycené84,20 g
–– polynenasycené12,80 g
––– omega 31,13 g
Vláknina11,73 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 5,41 g
Sůl13,42 g
Sacharidy114,35 g
– cukry34,75 g
––– laktóza30,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 8 8 středně velkých brambor Brambor zimní 400 g
250 ml 250 ml Crème fraîche nebo smetany ke šlehání, případně kysanou smetanu 18% Creme fraiche 33% 250 ml
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 malé nebo 1 velká cibule
100 g 100 g anglické slaniny nebo Burgundské šunky Anglická slanina 100 g
150 g 150 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
200 g 200 g sýra s oranžovou plísní (např. Limburger) Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 PL 1 PL provensálských bylinek (rozmarýn, bazalka a tymián, případně i oregano) Provensálské koření 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.