Nutriční hodnoty (Bramborový cibulový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 829 kJ / 3 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,05 g |
Tuky | 235,85 g |
– nasycené | 129,21 g |
– nenasycené | 97,00 g |
–– mononenasycené | 84,20 g |
–– polynenasycené | 12,80 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 11,73 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 5,41 g |
Sůl | 13,42 g |
Sacharidy | 114,35 g |
– cukry | 34,75 g |
––– laktóza | 30,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 8 8 středně velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
250 ml 250 ml Crème fraîche nebo smetany ke šlehání, případně kysanou smetanu 18% | Creme fraiche 33% | 250 ml |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 malé nebo 1 velká cibule | ||
100 g 100 g anglické slaniny nebo Burgundské šunky | Anglická slanina | 100 g |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
200 g 200 g sýra s oranžovou plísní (např. Limburger) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 PL 1 PL provensálských bylinek (rozmarýn, bazalka a tymián, případně i oregano) | Provensálské koření | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |