Nutriční hodnoty (Letní salát s krutony a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
Tuky | 21,61 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 18,39 g |
–– mononenasycené | 15,73 g |
–– polynenasycené | 2,66 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,75 g |
– cukry | 18,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
listový salát (ledový, hlávkový) | Salát listový čerstvý | |
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
8-10 8-10 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 mozzarella (125 g) | Mozzarella kravská | |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
jarní cibulka (podle chuti) | Cibulka jarní čerstvá | |
pár listů listů čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
starší bageta (nebo rohlík) | Bageta pšeničná | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octu | Ocet lihový | 15 ml |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |