Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 514 kJ /
1 557 kcal
Bílkoviny97,83 g
– z toho živočišné bílkoviny92,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,68 g
Tuky105,27 g
– nasycené48,30 g
– nenasycené48,58 g
–– mononenasycené39,47 g
–– polynenasycené9,10 g
––– omega 30,43 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy51,37 g
– cukry25,40 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
70 g 70 g slaniny Špek 70 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
300 ml 300 ml drůbežího vývaru (zhruba) Vývar kuřecí 300 ml
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.