Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Grenadýr" z jednoho pekáčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 153 kJ /
2 427 kcal
Bílkoviny46,37 g
– z toho živočišné bílkoviny9,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,12 g
Tuky133,92 g
– nasycené65,24 g
– nenasycené65,58 g
–– mononenasycené54,88 g
–– polynenasycené10,71 g
––– omega 30,60 g
Vláknina24,56 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,00 g
Sacharidy248,65 g
– cukry19,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
200 g 200 g drobných těstovin (flíčky, kolínka) Těstoviny pšeničné 200 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
600 ml 600 ml vývaru Vývar masový 600 ml
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.