Nutriční hodnoty ("Grenadýr" z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 153 kJ / 2 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,12 g |
Tuky | 133,92 g |
– nasycené | 65,24 g |
– nenasycené | 65,58 g |
–– mononenasycené | 54,88 g |
–– polynenasycené | 10,71 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 24,56 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 248,65 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g drobných těstovin (flíčky, kolínka) | Těstoviny pšeničné | 200 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
600 ml 600 ml vývaru | Vývar masový | 600 ml |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |