Nutriční hodnoty (Španělský rendlík s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 10,16 g |
– nasycené | 2,33 g |
– nenasycené | 5,01 g |
–– mononenasycené | 4,05 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 24,03 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 109,26 g |
– cukry | 26,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých nebo mražených fazolek | ||
1-2 1-2 barevné papriky (červená, žlutá) nejlépe silnostěnné | Paprika červená čerstvá | 225 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
vývar | Vývar hovězí | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl a pepř případně další koření, vše podle chuti | Pepř černý | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
asi 100 g 100 g čerstvých nebo mražených fazolek | ||
½ červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
cca 80 g 80 g brambor | Brambor zimní | 80 g |
vývar (třeba z kostí) | Vývar hovězí | |
½ cibule | Cibule čerstvá | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
malý stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
50 50 – 100 g uzeného masa (nebo jiné uzeniny) | Vepřová plec uzená | |
olej | Olej řepkový |