Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělský rendlík s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 282 kJ /
784 kcal
Bílkoviny54,92 g
– z toho živočišné bílkoviny39,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,12 g
Tuky10,16 g
– nasycené2,33 g
– nenasycené5,01 g
–– mononenasycené4,05 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,09 g
Vláknina24,03 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,77 g
Sůl4,00 g
Sacharidy109,26 g
– cukry26,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých nebo mražených fazolek
1-2 1-2 barevné papriky (červená, žlutá) nejlépe silnostěnné Paprika červená čerstvá 225 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
vývar Vývar hovězí
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl a pepř případně další koření, vše podle chuti Pepř černý
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
200 g 200 g uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
olej Olej řepkový
asi 100 g 100 g čerstvých nebo mražených fazolek
½ červené papriky Paprika červená čerstvá
cca 80 g 80 g brambor Brambor zimní 80 g
vývar (třeba z kostí) Vývar hovězí
½ cibule Cibule čerstvá
sůl a pepř Pepř černý
malý stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
50 50 – 100 g uzeného masa (nebo jiné uzeniny) Vepřová plec uzená
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.