Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Staročeská sardelová omáčka s kapary a hovězím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 785 kJ /
1 144 kcal
Bílkoviny164,29 g
– z toho živočišné bílkoviny159,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,33 g
Tuky41,91 g
– nasycené23,18 g
– nenasycené16,58 g
–– mononenasycené14,87 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,20 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 429 mg
Sodík 941 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy25,89 g
– cukry3,82 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího předního masa Hovězí plec 750 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 kořen petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
30 g 30 g mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
4-5 4-5 sardelek nebo sardelová pasta
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
hovězí vývar Vývar hovězí
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.