Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát bez majonézy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 490 kJ /
1 790 kcal
Bílkoviny30,48 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,80 g
Tuky108,16 g
– nasycené15,26 g
– nenasycené89,50 g
–– mononenasycené76,40 g
–– polynenasycené13,10 g
––– omega 30,41 g
Vláknina24,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy161,50 g
– cukry32,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 ks 15 ks menších až středních brambor ve slupce vařených Brambor zimní 750 g
4 4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2-3 lžíce 2-3 lžíce nálevu
1 1 větší mrkev uvařená s brambory Brambor zimní 50 g
5 5 lžic sterilovaného celeru a 2 lžíce nálevu Celer bulva sterilovaná
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 1 maličkou konzervu se směsí kukuřice, hrášku a červené papriky Paprika červená čerstvá 150 g
6 koleček 6 koleček mysliveckého nebo lyonského salámu
1 1 navršenou lžíci drobně nakrájené kapie (syrová nebo naložená) Paprika červená čerstvá 250 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 10 g
1 dl 1 dl olivového oleje Olej olivový 100 ml
2 2 lahůdkové cibulky bez volných listů natě Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce bílého Balzamica (nebo šťáva z 1/2 citrónu)
4 kapky 4 kapky sladidla nebo 2 lžičky moučkového cukru E951 - Aspartam
pepř, sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.