Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 199 kJ /
1 242 kcal
Bílkoviny212,98 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky32,37 g
– nasycené7,80 g
– nenasycené16,42 g
–– mononenasycené13,75 g
–– polynenasycené2,67 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy19,90 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa Vepřová kýta 1000 g
1 sklenice 1 sklenice zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kari, zázvor Zázvor sušený
sůl, pepř Pepř černý
masox Bujón hovězí
jíška Jíška máslová
worchesterová omáčka Worcestrová omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.