Nutriční hodnoty (Lečo s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 199 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 32,37 g |
– nasycené | 7,80 g |
– nenasycené | 16,42 g |
–– mononenasycené | 13,75 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 19,90 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
1 sklenice 1 sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kari, zázvor | Zázvor sušený | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
masox | Bujón hovězí | |
jíška | Jíška máslová | |
worchesterová omáčka | Worcestrová omáčka |