Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s hřiby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 083 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,57 g |
Tuky | 0,79 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,35 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,95 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 – 1,5 kg hodně masitých žeber | Vepřová žebra | |
sůl, pepř, kmín drcený | Kmín mletý | |
1,5 palice 1,5 palice českého česneku - na každé žebro cca 3 (nebo raději i více) | Česnek čerstvý | 135 g |
1- 2 1- 2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
asi ½ k g g tvrdých hub (pravé mladé hřiby, kováře apod.) | Hřib čerstvý | |
lžíce lžíce sádla (lze vynechat). | Sádlo vepřové |