Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová žebírka s hřiby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 083 kJ /
259 kcal
Bílkoviny9,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,57 g
Tuky0,79 g
– nasycené0,35 g
– nenasycené0,35 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,95 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 – 1,5 kg hodně masitých žeber Vepřová žebra
sůl, pepř, kmín drcený Kmín mletý
1,5 palice 1,5 palice českého česneku - na každé žebro cca 3 (nebo raději i více) Česnek čerstvý 135 g
1- 2 1- 2 cibule Cibule čerstvá 105 g
asi ½ k g g tvrdých hub (pravé mladé hřiby, kováře apod.) Hřib čerstvý
lžíce lžíce sádla (lze vynechat). Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.