Nutriční hodnoty (Fofr koláč ze zbylé veky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 865 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 84,81 g |
– nasycené | 41,20 g |
– nenasycené | 32,05 g |
–– mononenasycené | 26,73 g |
–– polynenasycené | 5,31 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 3,18 g |
Sůl | 7,77 g |
Sacharidy | 12,68 g |
– cukry | 8,93 g |
––– laktóza | 5,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 krájené veky | Veka | |
4-5 4-5 vajec | Vejce slepičí | 315 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
1/2 1/2 Hermelínu | Hermelín | 50 g |
50 g 50 g nakrájené Goudy | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
kousek kousek cukety | Cuketa čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |