Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr koláč ze zbylé veky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 865 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny86,70 g
– z toho živočišné bílkoviny86,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky84,81 g
– nasycené41,20 g
– nenasycené32,05 g
–– mononenasycené26,73 g
–– polynenasycené5,31 g
––– omega 30,46 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 3,18 g
Sůl7,77 g
Sacharidy12,68 g
– cukry8,93 g
––– laktóza5,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 krájené veky Veka
4-5 4-5 vajec Vejce slepičí 315 g
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
50 g 50 g šunky Šunka vepřová vařená 50 g
1/2 1/2 Hermelínu Hermelín 50 g
50 g 50 g nakrájené Goudy Gouda 45% t. v s. 50 g
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
kousek kousek cukety Cuketa čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
bylinky Petržel nať čerstvá
máslo na vymazání formy Máslo kravské
sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.