Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 648 kJ /
1 589 kcal
Bílkoviny44,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,27 g
Tuky3,34 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené1,15 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,94 g
––– omega 30,10 g
Vláknina38,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy330,05 g
– cukry13,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor (syrových a oškrábaných) Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g krupice Krupice pšeničná hrubá 200 g
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku Česnek čerstvý 63 g
majoránka (hodně) Majoránka sušená
1 sáček 1 sáček kmínu Kmín
1/2 1/2 nadrobno nakrájené cibule (není nezbytná) Cibule čerstvá 35 g
sůl Sůl mořská
sádlo (máslo) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.