Nutriční hodnoty (Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 648 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,27 g |
Tuky | 3,34 g |
– nasycené | 0,55 g |
– nenasycené | 1,15 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,94 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 38,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 330,05 g |
– cukry | 13,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor (syrových a oškrábaných) | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 200 g |
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 63 g |
majoránka (hodně) | Majoránka sušená | |
1 sáček 1 sáček kmínu | Kmín | |
1/2 1/2 nadrobno nakrájené cibule (není nezbytná) | Cibule čerstvá | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo (máslo) | Sádlo vepřové |