Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dršťková polévka z ředkviček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 760 kJ /
660 kcal
Bílkoviny18,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,33 g
Tuky33,98 g
– nasycené7,89 g
– nenasycené24,80 g
–– mononenasycené15,52 g
–– polynenasycené9,27 g
––– omega 32,28 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 467 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy62,37 g
– cukry17,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 svazky 3 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 330 g
2 lžíce 2 lžíce ovesných vloček Vločky ovesné 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1250 ml 1250 ml vývaru (nebo voda a 1/2 kostky bujonu) Vývar masový 1250 ml
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky Paprika pálivá
majoránka Majoránka sušená
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.