Nutriční hodnoty (Polská omáčka s vepřovým jazykem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 131 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,63 g |
Tuky | 26,15 g |
– nasycené | 10,01 g |
– nenasycené | 15,25 g |
–– mononenasycené | 9,94 g |
–– polynenasycené | 5,31 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 13,58 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 102,98 g |
– cukry | 72,34 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 pl 1 pl másla | Máslo kravské | 10 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 pl 1 pl cukru | Cukr bílý | 25 g |
vývar z jazyků (asi 1/2 litru) | Vývar masový | |
6 pl 6 pl červeného vína | Víno červené suché | 90 ml |
citronová kúra z 1 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 pl 2 pl rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 30 g |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
2 pl 2 pl rozinek | Rozinky | 30 g |
1 1 pl mandlí na plátky | Mandle neloupané | |
1 pl 1 pl másla na jíšku | Jíška máslová | 15 ml |
2 pl 2 pl hladké mouky na jíšku | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |