Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polská omáčka s vepřovým jazykem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 131 kJ /
748 kcal
Bílkoviny6,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,63 g
Tuky26,15 g
– nasycené10,01 g
– nenasycené15,25 g
–– mononenasycené9,94 g
–– polynenasycené5,31 g
––– omega 30,95 g
Vláknina13,58 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy102,98 g
– cukry72,34 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vepřové jazyky Jazyk vepřový
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 hřebíčky Hřebíček
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 pl 1 pl másla Máslo kravské 10 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 pl 1 pl cukru Cukr bílý 25 g
vývar z jazyků (asi 1/2 litru) Vývar masový
6 pl 6 pl červeného vína Víno červené suché 90 ml
citronová kúra z 1 citronu Citronová kúra čerstvá
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 pl 2 pl rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 30 g
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
2 pl 2 pl rozinek Rozinky 30 g
1 1 pl mandlí na plátky Mandle neloupané
1 pl 1 pl másla na jíšku Jíška máslová 15 ml
2 pl 2 pl hladké mouky na jíšku Mouka pšeničná hladká 20 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.