Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaninové válečky pečené na pórkových bramborách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 752 kJ /
2 092 kcal
Bílkoviny117,06 g
– z toho živočišné bílkoviny88,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,38 g
Tuky84,24 g
– nasycené27,16 g
– nenasycené48,84 g
–– mononenasycené37,83 g
–– polynenasycené11,01 g
––– omega 30,47 g
Vláknina44,70 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 440 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy202,90 g
– cukry16,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězího) Vepřový ořez 500 g
delší plátky plátky slaniny na zabalení Špek
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 středně velká brambora Brambor zimní 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 –3 stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 hrst 1 hrst strouhanky Strouhanka pšeničná
sůl a pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
mletý kmín Kmín mletý
900 g 900 g brambor Brambor zimní 900 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 paprikový lusk Paprika bílá čerstvá
máslo Máslo kravské
sůl a pepř Pepř černý
olej a mletá paprika Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.