Nutriční hodnoty (Květákový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 803 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 39,50 g |
– nasycené | 15,08 g |
– nenasycené | 17,27 g |
–– mononenasycené | 13,99 g |
–– polynenasycené | 3,29 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 19,10 g |
– cukry | 10,98 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
bešamel (máslo, mouka, mléko) | ||
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
2 plátky 2 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
plechovka plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl a pepř, případně trošku trošku octa či cukru, vše podle chuti | Ocet lihový |