Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 803 kJ /
670 kcal
Bílkoviny58,36 g
– z toho živočišné bílkoviny56,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky39,50 g
– nasycené15,08 g
– nenasycené17,27 g
–– mononenasycené13,99 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,13 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 1,65 g
Sůl3,93 g
Sacharidy19,10 g
– cukry10,98 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
bešamel (máslo, mouka, mléko)
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
2 plátky 2 plátky šunky Šunka vepřová vařená 40 g
máslo na vymazání Máslo kravské
plechovka plechovka krájených rajčat Rajče červené čerstvé
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl a pepř, případně trošku trošku octa či cukru, vše podle chuti Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.