Nutriční hodnoty (Ořechové řezy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 754 kJ / 6 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 429,02 g |
– nasycené | 213,92 g |
– nenasycené | 177,60 g |
–– mononenasycené | 129,94 g |
–– polynenasycené | 47,66 g |
––– omega 3 | 6,64 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 4,00 g |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 440,35 g |
– cukry | 375,25 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Těsto: 1 1 korpus – pečeme 3x | ||
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 PL 2 PL horké vody | Voda | 36 ml |
70 g 70 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 70 g |
40 g 40 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 40 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
250 g 250 g krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 PL 2 PL holandského kakaa | Kakao prášek | 30 g |
350 g 350 g másla | Máslo kravské | 350 g |
rum | Rum | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu |