Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 754 kJ /
6 155 kcal
Bílkoviny127,21 g
– z toho živočišné bílkoviny106,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky429,02 g
– nasycené213,92 g
– nenasycené177,60 g
–– mononenasycené129,94 g
–– polynenasycené47,66 g
––– omega 36,64 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 4,00 g
Sodík 1,32 g
Sůl3,48 g
Sacharidy440,35 g
– cukry375,25 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Těsto: 1 1 korpus – pečeme 3x
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
2 PL 2 PL horké vody Voda 36 ml
70 g 70 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 70 g
40 g 40 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 40 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g krystalového cukru Cukr bílý 250 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 PL 2 PL holandského kakaa Kakao prášek 30 g
350 g 350 g másla Máslo kravské 350 g
rum Rum
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.