Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salašnická maškrta - slovenský recept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 965 kJ /
2 143 kcal
Bílkoviny170,48 g
– z toho živočišné bílkoviny142,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,98 g
Tuky125,27 g
– nasycené56,87 g
– nenasycené60,94 g
–– mononenasycené50,86 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 30,32 g
Vláknina28,70 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,10 g
Sacharidy70,16 g
– cukry20,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 600 g
100 g 100 g bílých fazolí Fazole bílé 100 g
250 g 250 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
60 g 60 g slaniny Špek 60 g
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl a mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika (dávám 1 vrchovatou kávovou lžičku) Paprika červená sušená
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
lžíce lžíce posekané petrželky Petržel nať čerstvá
voda na zalití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.