Nutriční hodnoty (Masová bašta z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 591 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,06 g |
Tuky | 61,41 g |
– nasycené | 6,93 g |
– nenasycené | 47,45 g |
–– mononenasycené | 34,58 g |
–– polynenasycené | 12,86 g |
––– omega 3 | 3,76 g |
Vláknina | 28,12 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 175,50 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g vepřového masa ( může být i kuřecí ) | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 vetší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
4 PL 4 PL oleje | Olej řepkový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská |