Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 234 kJ /
1 729 kcal
Bílkoviny89,47 g
– z toho živočišné bílkoviny68,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,20 g
Tuky70,67 g
– nasycené31,56 g
– nenasycené27,66 g
–– mononenasycené22,80 g
–– polynenasycené4,86 g
––– omega 30,97 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,42 g
Sacharidy172,48 g
– cukry16,18 g
––– laktóza6,18 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg maličkých brambor (do průměru 3 cm) Brambor zimní 1000 g
5 5 frankfurtských párků Párek vepřový
4 4 vejce na tvrdo Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g brynzy Brynza 150 g
0,5-1 dl 0,5-1 dl mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce sekaného kopru Kopr nať čerstvý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.