Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 234 kJ / 1 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 70,67 g |
– nasycené | 31,56 g |
– nenasycené | 27,66 g |
–– mononenasycené | 22,80 g |
–– polynenasycené | 4,86 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 172,48 g |
– cukry | 16,18 g |
––– laktóza | 6,18 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg maličkých brambor (do průměru 3 cm) | Brambor zimní | 1000 g |
5 5 frankfurtských párků | Párek vepřový | |
4 4 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g brynzy | Brynza | 150 g |
0,5-1 dl 0,5-1 dl mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
2 lžíce 2 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |