Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecké křupavé zelí - skvělé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 573 kJ /
2 766 kcal
Bílkoviny104,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny104,66 g
Tuky53,55 g
– nasycené9,02 g
– nenasycené41,21 g
–– mononenasycené26,85 g
–– polynenasycené14,36 g
––– omega 30,33 g
Vláknina174,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 672 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy398,31 g
– cukry184,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg zelí (1 hlávka) Zelí bílé čerstvé 3000 g
10 10 žlutých paprik (cca 1 kg) Paprika žlutá čerstvá 1500 g
3 3 červené papriky (pro barvu) Paprika červená čerstvá 450 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce olivového oleje Olej olivový 27.5 ml
5 5 česneků Česnek čerstvý 350 g
1 l 1 l vody z vaření zelí a papriky Paprika bílá čerstvá
300 ml 300 ml 8% octu Ocet lihový 300 ml
2 2 vrchovaté lžíce cukru Cukr bílý
2 2 vrchovaté lžíce soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 15 g
20 kuliček 20 kuliček černého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 krájené chilli papričky Chilli paprička čerstvá
3 lžíce 3 lžíce Sweet chilli sauce Chilli paprička sušená 45 g
3 lžíce 3 lžíce balsamico octa Ocet balsamikový bílý 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.