Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 040 kJ /
1 444 kcal
Bílkoviny166,18 g
– z toho živočišné bílkoviny149,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,93 g
Tuky33,51 g
– nasycené8,10 g
– nenasycené16,65 g
–– mononenasycené14,03 g
–– polynenasycené2,62 g
––– omega 30,20 g
Vláknina28,48 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 469 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy107,70 g
– cukry34,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové plece (nebo krkovice) Vepřová plec 750 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
8 8 větších brambor Brambor zimní 400 g
2-3 2-3 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
3 3 velká masitá rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 hrsti 2 hrsti zelených fazolek Fazolky čerstvé
200 g 200 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
čerstvá saturejka Saturejka sušená
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 lžička koření čubrica (lze vynechat) Čubrica
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.