Nutriční hodnoty (Zelenina s vejcem z jedné pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 51,35 g |
– nasycené | 22,63 g |
– nenasycené | 23,81 g |
–– mononenasycené | 17,00 g |
–– polynenasycené | 6,81 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 15,33 g |
Cholesterol | 571 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 38,73 g |
– cukry | 22,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 g 25 g uzené slaniny nebo oleje | Špek | 25 g |
60-80 g 60-80 g kvalitní měkké uzeniny | Párek vepřový | 70 g |
1 1 středně velká cibule - 80 g | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
1 1 větší paprika (červená) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
čerstvé oregáno nebo petrželka | Oregano čerstvé |