Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina s vejcem z jedné pánve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 234 kJ /
773 kcal
Bílkoviny34,64 g
– z toho živočišné bílkoviny28,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,60 g
Tuky51,35 g
– nasycené22,63 g
– nenasycené23,81 g
–– mononenasycené17,00 g
–– polynenasycené6,81 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,33 g
Cholesterol 571 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,82 g
Sacharidy38,73 g
– cukry22,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 g 25 g uzené slaniny nebo oleje Špek 25 g
60-80 g 60-80 g kvalitní měkké uzeniny Párek vepřový 70 g
1 1 středně velká cibule - 80 g Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g mladé cukety Cuketa čerstvá 200 g
1 1 větší paprika (červená) Paprika červená čerstvá 150 g
1-2 1-2 rajčata Rajče červené čerstvé 90 g
3 stroužky 3 stroužky česneku - dle chuti Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
čerstvé oregáno nebo petrželka Oregano čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.