Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třený ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 941 kJ /
4 527 kcal
Bílkoviny83,02 g
– z toho živočišné bílkoviny40,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,00 g
Tuky159,42 g
– nasycené88,89 g
– nenasycené58,70 g
–– mononenasycené51,13 g
–– polynenasycené7,57 g
––– omega 30,57 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 579 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy683,63 g
– cukry365,93 g
––– laktóza7,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 balíček 1 balíček prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku vlažného mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
meruňky, švestky (nebo ovoce dle vlastní chuti) Švestky čerstvé
130 g 130 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 130 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.