Nutriční hodnoty ("Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 914 kJ / 2 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,87 g |
Tuky | 250,61 g |
– nasycené | 17,26 g |
– nenasycené | 222,76 g |
–– mononenasycené | 157,54 g |
–– polynenasycené | 65,22 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 138,45 g |
– cukry | 108,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kg dýně pokrájené na kostičky | Dýně čerstvá | |
2 2 zelené pokrájené papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1-2 1-2 pokrájené cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
4 4 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
2,5 dl 2,5 dl oleje | Olej řepkový | 250 ml |
10 dkg 10 dkg cukru | Cukr bílý | 100 g |
1/2 kelímku 1/2 kelímku malé plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 dl 1 dl octa 8% | Ocet lihový | 100 ml |