Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Tatarská omáčka" z dýně nebo cukety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 914 kJ /
2 848 kcal
Bílkoviny6,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,87 g
Tuky250,61 g
– nasycené17,26 g
– nenasycené222,76 g
–– mononenasycené157,54 g
–– polynenasycené65,22 g
––– omega 320,50 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy138,45 g
– cukry108,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kg dýně pokrájené na kostičky Dýně čerstvá
2 2 zelené pokrájené papriky Paprika bílá čerstvá
1-2 1-2 pokrájené cibule Cibule čerstvá 105 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
1-2 1-2 feferonky Chilli paprička čerstvá
4 4 rovné lžičky soli Sůl mořská
trochu trochu mletého pepře Pepř černý mletý
2,5 dl 2,5 dl oleje Olej řepkový 250 ml
10 dkg 10 dkg cukru Cukr bílý 100 g
1/2 kelímku 1/2 kelímku malé plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
1 dl 1 dl octa 8% Ocet lihový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.